TIJD VOOR KOFFIE

Digitaal weliswaar

Heb je nog geen ID waar je het beste mee kan beginnen of wil je gewoon eerst kennismaken en meer informatie? Dan is het tijd voor een digitale kop koffie!

Koffietijd
E-LEARNING

Stress

Je krijgt inzicht in het ontstaan van stress, de impact ervan op het lichaam en de geest, en effectieve strategieën om stress te beheren.
Op een paar momenten tijdens de training kan je feedback vragen via de email en een gesprek aan het eind.

Start hier
E-LEARNING

Ontspanning en slaap

In deze e-learning krijg je informatie over het belang van voldoende ontspanning en slaap.

Ook krijg je informatie over hoe je dit kunt verbeteren en inbouwen in je huidige leven zodat je een gezonde leefstijl krijgt.

Je krijgt op een paar momenten tijdens de training via de mail begeleiding van mij (indien gewenst) en één gesprek aan het einde van de training.

Start hier
E-LEARNING

Beweging

Je krijgt informatie over het belang van bewegen. Hoe kan je dit verbeteren en inbouwen in je huidige leven zodat je een gezonde leefstijl krijgt? Op een paar momenten kun je via de mail begeleiding krijgen. Tevens een gesprek aan het eind van de training.

Start hier
E-LEARNING

Voeding

In deze e-learning ga ik je meenemen op een reis over voeding: wat is gezond, hoe kan voeding je ondersteunen bij bijv. stress, slaap, ontspanning etc. Tijdens deze e-learning krijg je inzicht in jouw voedingspatroon, ondersteuning via e-mail en één gesprek na het maken van jouw voedingspatroon.

Start hier